Menu

Μεταπτυχιακά προγράμματα - Συνέδρια - Ημερίδες

ΠΕΚΑΠ-12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καθηγητών Πληροφορικής

Το συνέδριο διοργανώνεται σε συνεργασία με το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και θα διεξαχθεί από 4 έως 6 Μαΐου 2018 στην πόλη του Αιγάλεω (Συνεδριακό Κέντρο π. Τ.Ε.Ι. Αθήνας).

Διαβάστε ΕΔΩ.

Αφίσα

 

Πρόσκληση στην Ημερίδα Αθλητικής Διπλωματίας - Διπλωματίας Ολυμπισμού

Το Ολυμπιακό Μουσείο-Protergia, με έδρα στη Θεσσαλονίκη και το παράρτημα Θεσσαλονίκης του Ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας, ως ο πρώτος φορέας στην Ελλάδα που δραστηριοποιείται στο αντικείμενο της Πολιτιστικής Διπλωματίας και διοργανώνουν την Παρασκευή 4/5/2018, ώρα 17:30, την πρώτη ημερίδα Αθλητικής Διπλωματίας, η οποία θα υλοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Μουσείου.

Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι να αναδειχθεί ο σημαντικός ρόλος της Αθλητικής Διπλωματίας, ειδικά στη χώρα γένεσης των Ολυμπιακών Αγώνων και παράλληλα να φωτιστεί η σημασία διμερών και διεθνών αθλητικών σχέσεων και συνεργασιών.

Με την παρούσα επιστολή, σας απευθύνουμε πρόσκληση τιμητικής συμμετοχής σε στρογγυλή τράπεζα, με ειδική θεματική που άμεσα άπτεται του αντικειμένου σας.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την αναμενόμενη αποδοχή της πρόσκλησης συμμετοχής σας, η οποία θα συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη γόνιμου και εποικοδομητικού διαλόγου και σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική συνέχεια στο έργο σας.

Ως συνημμένο αρχείο επίσης θα βρείτε την ανοιχτή πρόσκληση κοινού στην εκδήλωση.

Μετά τιμής,

Η Διευθύντρια του
Ολυμπιακού Μουσείου-Protergia
Δρ. Κυριακή Ουδατζή


Η Διευθύντρια του
Ε.Ι.Π.Δ.  Θεσσαλονίκης
Αγάθη Γκουδέρη

 

Διαβάστε ΕΔΩ.

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης-ΔΙΑΒΗΜΑ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Σας επισυνάπτουμε  δισέλιδο πληροφοριακό έντυπο με πληροφορίες για πέντε προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, προκειμένου να ενημερωθούν οι εκπαιδευτικοί των σχολείων σας:

1) Αναπτύσσοντας την πολλαπλή νοημοσύνη στην εκπαίδευση

2) Η μέθοδος project στην εκπαίδευση

3) Συμμετοχικές διδακτικές τεχνικές στην εκπαίδευση

4) Περιβαλλοντική εκπαίδευση. Κοχύλια των ελληνικών θαλασσών

5) Μέθοδος project  και συμμετοχικές διδακτικές τεχνικές στην εκπαίδευση

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στο: http://www.diavima.edu.gr

 

Διαβάστε ΕΔΩ.

Νέο ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ επιμορφωτικό πρόγραμμα της ΕΕΠΕΚ: "Γεωπληροφορική και εκπαιδευτικές εφαρμογές: Βασικές έννοιες των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (ΓΣΠ) και χρήση ανοικτού λογισμικού (online)"

Σε συνέχεια των πολυδιάστατων δράσεων της Επιστημονικής Ένωσης για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ), με χαρά σας ανακοινώνουμε την υλοποίηση ενός νέου ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ επιμορφωτικού μας προγράμματος για το 2018. Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε πληροφορίες για το επιμορφωτικό πρόγραμμα της Ε.Ε.Π.Ε.Κ. που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων & όλων των ειδικοτήτων, με θέμα: "Γεωπληροφορική και εκπαιδευτικές εφαρμογές: Βασικές έννοιες των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (ΓΣΠ) και χρήση ανοικτού λογισμικού (online)".

Δείτε την αναλυτική λίστα των προγραμμάτων μας στην παρακάτω διεύθυνση: http://www.eepek.gr/el/draseis/ trexonta-seminaria

Με εκτίμηση,

Για την Επιτροπή Επιμόρφωσης της Ε.Ε.Π.Ε.Κ.,

Ο Πρόεδρος                                     Ο Αντιπρόεδρος
Δημήτρης Κολοκοτρώνης                 Δημήτρης Λιόβας

 

Διαβάστε ΕΔΩ.

3η συνάντηση του ανοιχτού κύκλου σεμιναρίων, στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης και 2ο Καφέ Πολυγλωσσίας στο Μουσείο Φωτογραφίας για την 6η Γιορτή Πολυγλωσσίας

6η Γιορτή Πολυγλωσσίας 2018

Σας υπενθυμίζουμε ότι στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την 6η Γιορτή Πολυγλωσσίας 2018 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20-4-2018 ώρα  18.30-20.30 η 3η συνάντηση του ανοιχτού κύκλου σεμιναρίων, στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Θεσσαλονίκης (οδός: Εγνατίας 132).  Τα σεμινάρια εποπτεύονται και συντονίζονται από την επιστημονικά υπεύθυνη του Προγράμματος Δρ Αργυρώ Μουμτζίδου. Στα σεμινάρια θα δοθεί επιστημονική καθοδήγηση και στήριξη, τόσο από την ίδια, όσο και από ειδικούς συνεργάτες του πεδίου. Θα παρουσιαστεί ειδικό εκπαιδευτικό υλικό καθώς και σχέδια εργασίας με στόχο την δικτύωση των κοινωνικών εταίρων και την συνεπιμόρφωση των μελών του έργου.

Επίσης την Τετάρτη 25-4-2018 ώρα 18.00-20.00 θα πραγματοποιηθεί το 2ο Καφέ Πολυγλωσσίας και η συνάντηση των φορέων, στο Μουσείο Φωτογραφίας (Οργανισμός Λιμένας Θεσσαλονίκης).

Τέλος σας υπενθυμίζουμε πως η τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή σας στην 6η Γιορτή Πολυγλωσσίας 2018 είναι η Κυριακή 22-4-18 και ώρα 23:59.

Σελίδα 1 από 55

Κύριες επιλογές

Menu
Go to top