Menu

Μεταπτυχιακά προγράμματα - Συνέδρια - Ημερίδες

ΛΙΣΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΤΗΣ ΕΕΠΕΚ ΓΙΑ ΤΟ 2018-19 (ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ)

Σταθερά, όπως κάθε χρόνο, η ΕΕΠΕΚ θα υλοποιήσει για τα μέλη της και φέτος (2018-2019) αρκετά (24!) επιμορφωτικά προγράμματα με τη μέθοδο της εκπαίδευσης από απόσταση (πλατφόρμα moodle). Η θεματολογία των σεμιναρίων αυτών είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και με μεγάλη θεματική ποικιλία. Στο συνημμένο αρχείο υπάρχει η πλήρης λίστα όλων των τίτλων των φετινών σεμιναρίων.

Μέσα από τις δράσεις της, βασικός σκοπός της ΕΕΠΕΚ είναι ο σταδιακός μετασχηματισμός της σε μια μεγάλη Πανελλήνια Κοινότητα Μάθησης, όπου τα μέλη της θα μοιράζονται κοινούς στόχους, θα συνεργάζονται, θα αντλούν ο ένας από τον άλλον, θα σέβονται τις διαφορετικές οπτικές και θα προωθούν ενεργά μαθησιακές ευκαιρίες, δημιουργώντας ένα δραστήριο συνεργατικό περιβάλλον και ενισχύοντας το δυναμικό των μελών, δημιουργώντας νέα γνώση.
Από το Δ.Σ. της ΕΕΠΕΚ

Δείτε το έγγραφο: ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΕΠΕΚ (από απόσταση) για το 2018-2019.pdf

Ενημέρωση για 2 σεμινάρια - Ένωση Ελλήνων Φυσικών

Διαβάστε ΕΔΩ.

Δήλωση Συμμετοχής

Δελτίο τύπου - ΕΦΑ Πιερίας - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 2018

Διαβάστε ΕΔΩ.

1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & Physical Computing Ανοιχτών Τεχνολογιών

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια του

1ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής    & Physical Computing Ανοιχτών Τεχνολογιών

  που διοργανώνεται από 24 Ανώτατα Ακαδημαϊκά ιδρύματα, Ερευνητικά Κέντρα και φορείς από όλες τις Περιφέρειες οργανώνονται άμεσα ενημερωτικές συναντήσεις που απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των διευθύνσεων Ανατολικής-Δυτικής Θεσσαλονίκης, Ημαθίας, Κιλκίς, Πιερίας, Πέλλας, Χαλκιδικής, Σερρών. Στα συνημμένα έγγραφα μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό και τις συναντήσεις.

Με εκτίμηση, 

           εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας του Διαγωνισμού από

           το Εργαστήριο Διδακτικής της Φυσικής και Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας του Α.Π.Θ.

Διαβάστε ΕΔΩ.

Αφίσα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΔΕΣΣΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡ.  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνώνστο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων δια βίου μάθησης που οργανώνει, θα υλοποιήσει τα παρακάτω ετήσια επιμορφωτικά προγράμματα:

·  «Εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση» διάρκειας 400 ωρών.

·  «Εκπαίδευση Εκπαιδευτικών στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση» διάρκειας 500 ωρών.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η μεθοδολογία εκπαίδευσης ακολουθεί το μοντέλο της «μεικτής μάθησης» :Εξ αποστάσεως εκπαίδευση με μεθόδους ασύγχρονης εκπαίδευσης (268 ώρες), (100 ώρες) εξάσκηση σε μελέτες περίπτωσης, σύγχρονης On-line τηλεκπαίδευσης (8 ώρες), μια δια ζώσης συμβουλευτική συνάντηση (4 ωρών) και 20 ώρες για τη συγγραφή της τελικής εργασίας.

Οι επιμορφούμενοι εκπαιδευτικοί που θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα θα είναι σε θέση να καταταχθούν και να μοριοδοτηθούν στους επικουρικούς πίνακες:

·       διορισμού αναπληρωτών και να εργαστούν σε δομές της Ειδικής Αγωγής σύμφωνα με το Νόμο, Ν.4415/2016, ΦΕΚ. 159 Α/06.09.2016 και άρθρο 48.

·       ως υποψήφια στελέχη εκπαίδευσης (Διευθυντών σχολικών μονάδων), σύμφωνα με το Νόμο Ν. 4473 Τεύχος 1ο /30/5/2017, ΦΕΚ 78/2017.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για αιτήσεις συμμετοχής, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: «Εξειδίκευση στην ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση»,  http://www.adet-uoa.gr/?p=2957

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Μοντέλο Μεικτής Μάθησης: Εξ αποστάσεως εκπαίδευσης με μεθόδους ασύγχρονης εκπαίδευσης (360ώρες), (106 ώρες) εξάσκηση σε μελέτες περίπτωσης, σύγχρονης On-line τηλεκπαίδευσης (10 ώρες), μια δια ζώσης συμβουλευτική συνάντηση (4 ωρών) και 20 ώρες για τη συγγραφή της τελικής εργασίας.

Οι επιμορφούμενοι εκπαιδευτικοί που θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα θα είναι σε θέση να μοριοδοτηθούν ή να αξιοποιήσουν το Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης ως συνεκτιμώμενο προσόν στις παρακάτω περιπτώσεις:

1) Ως υποψήφια στελέχη εκπαίδευσης (π.χ. Διευθυντών σχολικών μονάδων), σύμφωνα με το Νόμο Ν. 4473 Τεύχος 1ο /30/5/2017, ΦΕΚ 78/2017

2) Μετάθεσης στα Πειραματικά Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, σύμφωνα με το Νόμο, Ν.4415/2016, ΦΕΚ. 159, τεύχος Α/06.09.2016 και άρθρο 23,

3) Ως υποψήφιοι Συντονιστές Εκπαίδευσης Προσφύγων (ΣΕΠ). Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 148440/ΓΔ5/7-9-2017, εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, στο Κεφάλαιο Δ

4) Διορισμού αναπληρωτών σε Τ.Υ. ΖΕΠ, Φ.Τ. ΖΕΠ και Δ.Υ.Ε.Π., στην περίπτωση δημιουργίας ξεχωριστών επικουρικών πινάκων (όπως έγινε με τις δομές της Ειδικής Αγωγής, Ν.4415/2016, ΦΕΚ. 159, τεύχος Α/06.09.2016 και άρθρο 48.

Για περισσότερες πληροφορίες για όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στo πρόγραμμα καθώς και γιααιτήσεις συμμετοχής, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: «Εκπαίδευση Εκπαιδευτικών στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση»

http://www.adet-uoa.gr/?p=2994

Αναλυτικές πληροφορίες, εκπτωτική πολιτική και χρονοδιάγραμμα, θα βρείτε στα αρχεία που επισυνάπτονται.

Εκπαίδευση Εκπαιδευτικών στην Διαπολιτισμική Εκπαίδευση

Εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση

Σελίδα 1 από 79

Κύριες επιλογές

Menu

Δελτίο Τύπου ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας

20180730 Hlektr Ypoboli pde allodapous

Go to top