Menu

Μεταπτυχιακά προγράμματα - Συνέδρια - Ημερίδες

2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ, 5η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

5η Ανακοίνωση για το 2o Διεθνές Βιωματικό Συνέδριο Εφαρμοσμένης Διδακτικής «Διδακτικές Τάσεις και Προκλήσεις στα Σύγχρονα Περιβάλλοντα Μάθησης» που διοργανώνουμε στη Δράμα από 27-29 Απριλίου 2018 σε συνεργασία με τον επιστημονικό σύλλογο eκπ@ιδευτικός κύκλος, το Επιστημονικό Περιοδικό Ανοικτής Πρόσβασης eκπ@ιδευτικός κύκλος, το Stockholm University (Department of Education), το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Τμήμα Μοριακής Βιολογίας & Γενετικής (ΜΒΓ) του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ), το Εργαστήριο Παιδαγωγικής του Τμήματος Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης "Διδακτική, Παιδαγωγική και ΤΠΕ", την Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ), το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Θεολογικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, την Παιδαγωγική Σχολή του Bujanovac, την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, τον Δήμο Προσοτσάνης και το Δήμο Δράμας. Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων και του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (68869/Δ2/27-04-2017) και της Ιεράς Μητρόπολης Δράμας.

Ανακοίνωση - Εληνικά

Ανακοίνωση -Αγγλικά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Διαβάστε ΕΔΩ.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ - Σ.Δ.Β.Μ. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η Σχολή Διά Βίου Μάθησης (Σ.Δ.Β.Μ.) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σας καλωσορίζει στο νέο επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο:

«Διγλωσσία και διδασκαλία της νέας ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας»

Το πρόγραμμα «Διγλωσσία και διδασκαλία της νέας ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας», το οποίο ανταποκρίνεται στις πρόνοιες του ΦΕΚ 3049 (τ. Β’, 23/09/2016) περί προσόντων στελέχωσης των Δομών Υποδοχής και Εκπαίδευσης των Προσφύγων (ΔΥΕΠ), θα προσφερθεί δύο φορές (από Οκτώβριο-Φεβρουάριο του 2018/Α΄ κύκλος & από Φεβρουάριο-Ιούνιο του 2018/Β΄ κύκλος). Σκοπός του εν λόγω εκπαιδευτικού προγράμματος είναι η παροχή εξειδικευμένης γνώσης σε θέματα Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας, Διγλωσσίας και διδασκαλίας της νέας ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας σε αλλόγλωσσους πληθυσμούς. Η επιτυχής ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος οδηγεί στη λήψη Βεβαίωσης Παρακολούθησης από τη Σχολή Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας. Επιπλέον, σε όσους επιμορφούμενους παρακολουθήσουν την ενότητα «Διγλωσσία» θα διανεμηθεί δωρεάν το σύγγραμμα «Μαθήματα Διγλωσσίας» (Ι. Γαλαντόμος, 2012, εκδ. Επίκεντρο).

Το παρόν εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ & ΤΕΙ) της ημεδαπής και της αλλοδαπής, σε φοιτητές/σπουδαστές ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής και της αλλοδαπής, σε αποφοίτους Β/θμιας εκπαίδευσης, καθώς και σε εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης (μόνιμοι, αναπληρωτές και ωρομίσθιοι).

H διάρκεια του προγράμματος έχει προγραμματιστεί ως εξής:

 • Έναρξη εκπαιδευτικού προγράμματος:  Φεβρουάριος 2018
 • Λήξη εκπαιδευτικού προγράμματος: Ιούνιος 2018

Η περίοδος εγγραφών είναι:  14 Δεκεμβρίου 2017 – 22 Ιανουαρίου 2018

 

Ολοκληρωμένη η παρουσίαση του προγράμματος και αλλά και χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη δυνατότητα εγγραφής απευθείας στην ιστοσελίδα του προγράμματος όπου και μπορείτε να καταθέσετε την αίτησή σας on-line.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε είτε την ιστοσελίδα μας www.learning.uth.gr

Με εκτίμηση,

Γραμματεία Σχολής Διά Βίου Μάθησης 

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Σχολή Διά Βίου Μάθησης

Τηλ.:24210 06366

Fax: 24210 06487

Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: www.learning.uth.gr

 

Ενημερωτικός Οδηγός

Νέος κύκλος εγγραφών του Εαρινού Εξαμήνου για τα εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά του Πανεπιστημίου Frederick της Κύπρου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι  ο νέος κύκλος εγγραφών του Εαρινού Εξαμήνου για τα εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά του Πανεπιστημίου Frederick της Κύπρου  ολοκληρώνεται τον Ιανουάριο.

Τα αντικείμενα προγραμμάτων καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεματολογίας όπως:

 • Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή

Δίνει συνάφεια στους καταλόγους των εκπαιδευτικών και η πρακτική άσκηση πραγματοποιείται σε πιστοποιημένες δομές στο νομό διαμονής σας

 • Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση Ενηλίκων

Επιμόρφωση και επαγγελματική κατάρτιση με στόχο την απόκτηση του απααίτητου εκπαιδευτικού, θεωρητικού και πρακτικού υπόβαθρου στην πολυπλοκότητα του επαγγέλματος της εκπαίδευσης ενηλίκων

 • Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό στα Αναλυτικά προγράμματα και τη Διδασκαλία

Κατευθύνσεις: - Εκπαιδευτική Τεχνολογία

                             - Παιδαγωγική – Διδακτική ηγεσία

                             - Γλώσσα και Πολυγραμματισμός

 • Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Σχολικών Μονάδων

Απαραίτητο εφόδιο στις κρίσεις των διευθυντών σχολικών μονάδων

Τα εξ αποστάσεως προγράμματα του Πανεπιστημίου Frederick:

 • Είναι αναγνωρισμένα από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π
 • Έχουν ελάχιστη διάρκεια φοίτησης 18 μήνες. Δεν απαιτείται η μετάβαση στη Κύπρο.
 • Η γλώσσα διδασκαλίας είναι η Ελληνική
 • Η διδασκαλία γίνεται από καταξιωμένους εκπαιδευτικούς
 • Υπάρχει πλήρη και διαρκής στήριξη των φοιτητών μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας

Υποβάλλoντας την αίτηση σας επωφελείστε σημαντικών εκπτώσεων, δηλαδή:

 • 10% έκπτωση σε κατόχους ανεργίας σε ισχύ
 • 5% έκπτωση σε ταυτόχρονη εγγραφή συγγενών α’ βαθμού
 • 5% έκπτωση σε τρίτεκνους
 • 5% έκπτωση σε πολύτεκνους
 • 5% έκπτωση σε μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας ή συγγενείς αυτών
 • 5% έκπτωση σε περίπτωση εφάπαξ εξόφλησης

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε  στην ιστοσελίδα μας www.spoudescyprus.gr ή επικοινωνώντας μαζί μας στο τηλέφωνο 2105319669.

Για ενημέρωση σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής στα μεταπτυχιακά προγράμματα καθώς και για κάθε άλλη διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Με εκτίμηση,

Κουμαριανός Κωνσταντίνος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ 

ΤΗΛ: 2105319669

www.spoudescyprus.gr

 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο "Εκπαίδευση και Πολιτισμός: Σχέσεις και Προοπτικές" - Παράταση Προθεσμίας - Αναμορφωμένη Διαδικασία Υποβολής Εργασιών

Διαβάστε ΕΔΩ.

Σελίδα 1 από 37

Κύριες επιλογές

Menu
Go to top